• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »  Doortrekken A15 voordelig voor Selman

Doortrekken A15 voordelig voor Selman

Doortrekken A15 voordelig voor Selman

Eindelijk is het dan zover! Het kabinet heeft het plan om de A15 door te trekken tussen Bemmel en Zevenaar goedgekeurd. Dus eindelijk wordt dit stukje snelweg aangelegd.

Voor ons als bedrijf dat beoordeeld en afgerekend wordt op punctuele leveringen is het doortrekken van de A15 fantastisch nieuws.

Selman rijdt dag in dag uit met vele auto’s Duitsland in. Wanneer het noorden van Duitsland het oosten van Duitsland en de bovenkant van het Ruhrgebied aangedaan moeten worden, is het normale traject vanaf Bemmel via de A12 Duitsland in te rijden.

Om vanaf onze locatie op de A12 te komen hebben we te maken met vier stoplichten en zes rotondes worden gepasseerd, dwars door Huissen heen. Dit kleine eindje vergt minimaal 20 minuten en wat vaker voorkomt bij drukte wellicht het dubbele. Buiten dat houdt het natuurlijk erg op om dwars door Huissen te rijden. Voor niemand prettig. Voor de chauffeur niet als ook niet voor mede weggebruikers, laat staan voor de mensen die er wonen. 

Naast Selman zijn er nog vele andere bedrijven die dit zelfde traject dagelijks moeten afleggen. Ook deze collega’s zullen blij zijn met deze beslissing.

Een grote vooruitgang. Vanaf begin jaren’70 wordt er over dit kleine stukje gesproken. We gaan het meemaken! Eindelijk!

Terug naar overzicht