• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »  Dienstverlening

Collectief vervoer

Selman Transporten heeft een gespecialiseerde dienstverlening ontwikkeld voor kwekers met een afzet op veilingen. Zowel 's nachts als overdag bieden wij betrouwbaar collectief vervoer voor al uw verhandelde bloemen en planten. 

Groupage / distributie

Dankzij ons fijnmazige netwerk biedt Selman Transporten de mogelijkheid om vanaf diverse locaties te laden en de zending vervolgens binnen 24 uur te hergroeperen en te lossen op alle gewenste adressen. Hiermee worden zowel kwekers en bloemisten, als tuincentra en retailketens uiterst flexibel bediend.

Veilig vervoer met CC-karren

Selman Transport maakt gebruik van CC-karren om uw vracht zo veilig mogelijk te vervoeren. Deze CC-karren zijn compact en makkelijk te stapelen. Deze karren zijn niet alleen beschikbaar voor verhuur, ook opslag is mogelijk. Heeft u vragen over verhuur of opslagmogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Emballage administratie

De emballage administratie wordt consequent bijgehouden in ons systeem. De aantallen CC karren en platen worden nauwkeurig geregistreerd en geruild. Zo heeft u altijd beschikking tot voldoende materiaal. 

Op maat gesneden oplossingen

Selman Transporten B.V staat garant voor een optimale logistieke oplossing voor het vervoer van bloemen en planten. We zoeken samen met u een op maat gesneden oplossing.