• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »  Over Selman Transporten

Over Selman Transporten

Veilig en efficiënt

Al ruim 70 jaar is Selman Transporten BV een betrouwbare partner in de sierteeltsector. Selman Transporten is een professioneel bedrijf met een passie voor logistiek. Wij zorgen voor de juiste verbinding tussen de verschillende schakels binnen de sierteeltketen in Nederland. Dankzij ons uitgebreide netwerk en goede relaties met kwekers zijn we in staat dienstlening van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Zowel grote als kleine zendingen worden veilig en snel naar de plaats van bestemming gebracht. Dit doen we met ons team van betrokken, professionele medewerkers die het transport van uw goederen tot in de puntjes verzorgd.

Een volledig uitgerust wagenpark

Als expert op het gebied van geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, beschikt Selman  over een volledig uitgerust wagenpark. Dit moderne wagenpark bevat zowel opleggers als motorwagen-aanhangercombinaties. Alle vrachtwagens zijn uitgerust met een laadklep, boordcomputer en track & trace systeem, zodat Selman Transporten u kan informeren over de meest actuele status van uw zending.

Selman Transport B.V. is een erkend sierteeltvervoerder. Het vervoer van sierteeltproducten is een specialisme binnen het geconditioneerd goederenvervoer, daarom worden onze chauffeurs met zorg geselecteerd. Elke chauffeur van Selman Transporten is in het bezit van code 95, dit zorgt er voor dat onze chauffeurs in staat zijn uw producten met de juiste zorg en aandacht te vervoeren.

Logistieke puzzels: onze specialiteit

Bij Selman Transport staan de behoeften van de klant centraal. We gaan ons best doen om een passende oplossing te vinden voor uw transportbehoeften. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!